Известие

Collapse
No announcement yet.

Седалки с подгрев

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
    изпратих запитване и така ще чакам отговор. Отговориха ми мн бързо, доставка 16.5 евро. И цената от 34 евро е само за един комплет за една седалка.
    Пак си заслужава Това прави около 200 лв. за предните седалки.
    За сравнение - оригиналната опция е около 400 лв.
    Аз също започвам да се замислям ...
    sigpic

Comment

Напровтив, имаше за 100 лева, но обявата е изтекла в ебей. монтирането им при апицер е 40 лв, инасталацията при електричар още 20-30. Абе ако до 130 лева нямаря нагревателите ще е супер.
      sigpic
      Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
        Напровтив, имаше за 100 лева, но обявата е изтекла в ебей. монтирането им при апицер е 40 лв, инасталацията при електричар още 20-30. Абе ако до 130 лева нямаря нагревателите ще е супер.
        Кефът цена няма
        Викаш тапицер може да ги монтира?
        Ще преспя с идеята ...
        sigpic

Comment

Някой може ли да снима въпросните бутони за подгрева?
          sigpic Alfasud/156 1.8ex
          156 2.4 JTD/156 2.5 Q-system/Uno 1.3Turbo i.e-again/Yamaha R6

Comment

Бях обещал да ги снимам, и ги снимах, ама кой да се сети да ги качи..., Та така, това е на пасажерската седялка, шофьорската е същата...
            малко липсва капачето на копчето(намира се до релсата на седялката) за подгрева
            Attached Files
            Last edited by mirchozo; d.m.y г., 18:30.
            Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
            Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
            Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщение
              Бях обещал да ги снимам, и ги снимах, ама кой да се сети да ги качи..., Та така, това е на пасажерската седялка, шофьорската е същата...
              малко липсва капачето на копчето(намира се до релсата на седялката) за подгрева

Благодаря колега.
              sigpic Alfasud/156 1.8ex

Comment

А бре, някой знае ли дали има фабричо пуснат кабел за погрев на седалките? По принцип ако има трябва да е в гредата под седялката (под мокета се пада). Гледах на една 156-1.6, не открих въпросния (може и аз да не съм видял добре, та затова питам).
                Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!

Comment

Айде колеги, Ферарист, Бобо, във вас ми е надеждата

Comment

Айде колеги, Ферарист, Бобо, във вас ми е надеждата
                    Ми на всяка кола различно може да има може да няма
                    0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                    sigpic
                    Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                    Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
                      Ми на всяка кола различно може да има може да няма
                      Пуу, тъй се надявах да е стандартна инсталацията. Явно ще се тегли жица.А можеш ли да ми кажеш кой е предпазителя от който да си взема захранване за подгревите. Ето снимки от книжката, предполагам дето е най-горе в дясно 30А, на прав път ли съм? Но тоя дето е 7.5А нямам идея за какво е...
                      Attached Files
                      Last edited by mirchozo; d.m.y г., 19:51.

Comment

Пуу, тъй се надявах да е стандартна инсталацията. Явно ще се тегли жица.А можеш ли да ми кажеш кой е предпазителя от който да си взема захранване за подгревите. Ето снимки от книжката, предполагам дето е най-горе в дясно 30А, на прав път ли съм? Но тоя дето е 7.5А нямам идея за какво е...
                        От трети ти е силовата верига а 9 управлява релето и копчето май беше към него
                        sigpic
                        Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

добре колеги, да не пускам нова тема... имам един голям бутон под шофьорската седалка. той за какво е...??? голям, черен, точно по средата на седалката... салона е червено Момо. моля споделете.

Comment

Първоначално публикувано от herito_e Покажи съобщение
                            добре колеги, да не пускам нова тема... имам един голям бутон под шофьорската седалка. той за какво е...??? голям, черен, точно по средата на седалката... салона е червено Момо. моля споделете.
                            Прекъсва горивото при удар на автомобила.
                            sigpic Alfasud/156 1.8ex

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
                              От трети ти е силовата верига а 9 управлява релето и копчето май беше към него
                              Така...., значи като гледам веригата на вързване на подгрева под седялката, вързани са последователно реотана-светодиода-бутона за включване, т.е. всички са на силовата верига. Странно и за мен, в случая няма как да има реле, а и според аутодата има реле за подгрева (то така е редно, все пак говорим за 30А).
                              Измислил друг вариант който ми е доста по-удобен - от бушон номер 3 (напрежение има само когато е на контакт) тегля захранване до реотана, през реле го прекъсвам, а управляващия бутон мисля да сложа в подлакътника заедно с един светодиод да ми показва кога е включено.

Comment

Така...., значи като гледам веригата на вързване на подгрева под седялката, вързани са последователно реотана-светодиода-бутона за включване, т.е. всички са на силовата верига. Странно и за мен, в случая няма как да има реле, а и според аутодата има реле за подгрева (то така е редно, все пак говорим за 30А).
                                Измислил друг вариант който ми е доста по-удобен - от бушон номер 3 (напрежение има само когато е на контакт) тегля захранване до реотана, през реле го прекъсвам, а управляващия бутон мисля да сложа в подлакътника заедно с един светодиод да ми показва кога е включено.
                                Да и добре ще направиш, според мен това е правилния начин
                                sigpic

Comment

Working...
                                X